Pozdrowienia dla wszystkich z Katalonii. Cierpliwości ,cały "morski odcinek " będzie uzupełniony. Na razie oddaję się SŁODKIEMU NIC NIE ROBIENIU, ale obiecuję poprawę. Darek z Darki
DAMAN - 2010-10-20 07:29
Cześć Jakie to szczęście że leń Cię opuścił. Myślę że na tą chwilę czekało bardzo wiele osób.Pisz,pisz,pisz i rób zdjęcia . Twoje poczynania śledzi cały klub NEPTUN i nie tylko.Czięki Tobie też możemy się tam znaleźć. Pozdrowienia
s/y Husar - 2010-10-20 19:04
Cześć Darek,
Dołączam się do poprzedniej opinii. Już myślałem, że popłyniesz na wyspę "samotników" i już nic nam nie napiszesz :) Cieszę się, że możemy "podróżować" razem z Tobą. Twoje zdjęcia są naprawdę śliczne, a wpisy czytane i podziwiane za malownicze opisy trasy i humor. Dziel się więc z nami swoimi przeżyciami bo wielu z nas nigdy nie będzie stać na podobny wyczyn! Pozdrawiamy Buba i Jacek
Fromma - 2010-10-20 21:45
Trzeba przyznać ze Darka pięknie wpisuje się w styl otoczenia. Cieszę się że zaczarowana od dłuższego czasu liczba wpisów 49 zmieniła się w piękną 50tkę. Czekamy na ciąg dalszy.Pozdrowienia Zosia i Heniek